CarlijnQ staat volledig online!

CarlijnQ staat volledig online!

Ontdek de nieuwste toevoegingen aan de kindercollectie van CarlijnQ! Met de lancering van drop 2 is onze collectie nu compleet. CarlijnQ staat bekend om haar levendige en speelse ontwerpen, en deze nieuwe drop is daar geen uitzondering op. Ouders houden van de kleurrijke outfits met vrolijke prints die hun kinderen laten stralen.

Van een T-shirt met een nostalgische tetrisprint tot een schattige windmolentjesprint op zowel een kleedje als een T-shirt, deze nieuwe items zijn zeker een lust voor het oog. Maar dat is nog niet alles! Onze favorieten van deze collectie zijn de comfortabele sweater en tanktop in badstof met opvallende strepen. Perfect voor kinderen die graag actief zijn en vol energie zitten!

Dit seizoen draait alles om het thema 'what I like', waarbij CarlijnQ zich richt op het aanbieden van kleding die niet alleen trendy is, maar ook voldoet aan de wensen van kinderen. De kleding is ontworpen met het oog op comfort, zodat kinderen vrij kunnen bewegen en naar hartenlust kunnen ravotten.

Wacht niet langer en bekijk nu onze collectie in onze webshop. Maar wees er snel bij, want deze populaire items vliegen de deur uit. Mis je favoriete stuk niet en geef je kinderen de kans om te schitteren in de kleurrijke wereld van CarlijnQ!

 

Klik hier om de collectie te bekijken.

tanktop uit de zomercollectie van CarlijnQ

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.