Geboortelijsten | Mushie | Kidsstore KDkesGeboortelijsten | Mushie | Kidsstore KDkes

Verwacht je een kindje?

Eerst en vooral van harte gefeliciteerd! Heb je al het één en ander klaarliggen voor jouw baby, maar wil je toch nog graag een lijstje aanleggen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Maak je keuze uit onze zachte babykleertjes, duurzame babyspulletjes of misschien wil je wel iets leuks voor grote broer of zus op het lijstje. Het kan allemaal. 

Lijkt dit jou wel een leuk idee? Contacteer ons vrijblijvend en dan overlopen we samen wat de mogelijkheden zijn. 

  • "Voor ons derde kindje Loes speelde ik met het idee om een geboortelijst aan te leggen bij KDkes. De speelse en kleurrijke kleding die Mel verkoopt past helemaal binnen ons gezin. Bij ons eerste contact was Mel meteen haar enthousiaste zelf. Ze beantwoordde elke vraag en ging volledig mee in het verhaal aan ons tempo. Samen met mijn mama mocht ik langsgaan (na sluitingstijd) om de mooiste stukjes alvast aan de kant te laten leggen. Ondertussen stond Mel klaar met advies over de maten of om de outfits op punt te stellen. Er was geen minimumbedrag en er mochten ook stukken uit de solden of outlet gekozen worden. Daarnaast was het mogelijk om via KDKes nog een aantal praktische zaken te bestellen die normaal niet in de winkel beschikbaar zijn (bv. luchtbevochtiger). Het was een hele fijne samenwerking met een lokaal winkeltje dat gerund wordt door een straffe madam!"

    mama van Loes
  • "We kozen voor een geboortelijst bij de KDkes om verschillende redenen. Zeker en vast omdat Mel heel behulpzaam, vriendelijk en gemakkelijk bereikbaar is. We hadden wel al wat spulletjes en kozen dus vooral voor wat handige dingen van Mushie die we nog niet hadden. Het opvolgen van het lijstje en maken ging heel vlot. Omdat het voor ons zo dichtbij is, is het afhalen of bezorgen ook heel vlot. We zijn enorm fan van de KDkes. In de winkel zelf is er ook altijd alle rust, tijd en geduld met baby's, peuters en kleuters. Heel fijn dus."

    mama van Kasper
  • "Wij kozen er voor om ons geboortelijstje bij KDkes te leggen. Enerzijds omdat je er hele mooie en kwaliteitsvolle kledij vindt voor de kleintjes, maar ook omdat Melissa heel wat toffe spulletjes en baby musthaves heeft in haar assortiment. Van super zachte dekens en knuffeldoekjes tot handige eetkommetjes, het kon allemaal op ons lijstje. Bovendien werd er ook aan het grote zusje gedacht en mocht ik wat mooie kledij voor haar uitzoeken om bij te voegen. Heel fijn. Melissa nam haar tijd om het helemaal naar ons wens te maken en de service die ze aanbiedt is fantastisch. Gekochte cadeautjes worden met een glimlach aan huis geleverd, zodat we in alle rust thuis konden genieten. Een echte aanrader, wij zijn alvast super tevreden!"

    mama van Amélie
1 of 3

Hoe gaan we te werk?

- Er is absoluut geen minimumaankoop nodig.

- Er is geen aankoopverplichting op:
* basics (never out of stock collecties)
* accessoires van Mushie en Little Indians die tot ons assortiment behoren
* onze koopjeshoek

- Er is wel een aankoopverplichting op:
* seizoensgebonden kleding
* items op bestelling die niet tot ons assortiment behoren

- Ben je van regio Deinze?
Dan kan er gekozen worden om de cadeautjes af te halen in de winkel of worden ze aan huis geleverd door mevr. KDkes.

- Ben je niet van regio Deinze?
Dan kan er gekozen worden om de cadeautjes af te halen in de winkel of worden ze per week opgestuurd met de post.

- We stellen op voorhand het lijstje samen. Dit kan door het maken van een afspraak in onze winkel. Dit kan uiteraard ook online of via mail gebeuren. Er kunnen achteraf nog items toegevoegd worden aan het lijstje. Je krijgt op regelmatige tijdstippen een overzicht in pdf waarop je kan zien welke artikelen reeds geschonken werden aan jullie.

- Deze zin schrijven we absoluut niet graag, maar hij moet er helaas bij. Mocht er iets foutlopen tijdens de zwangerschap en/of bevalling worden de lijst volledig geannuleerd en zijn er uiteraard geen enkele aankoopverplichtingen.

- Als dank om je lijstje bij ons te leggen, krijg je van ons uiteraard ook een leuk cadeautje.

- Heb je interesse of heb je nog vragen mag je ons altijd contacteren via:
     info@kdkes.be
     0468/33.30.30
     contactformulier/Messenger/Instagram

Mogelijke ideetjes voor op het lijstje