Launch Lötiekids 'A Wind Story' 26/02

Launch Lötiekids 'A Wind Story' 26/02

Logo van Lötiekids

🌟 Ontdek de vrolijke wereld van Lötiekids! 🌈

Stap binnen in de betoverende wereld van Lötiekids, waar duurzaamheid en stijl hand in hand gaan! 🌿 Met een nonchalante, no-nonsense look produceert Lötiekids comfortabele kledingstukken waarin kadeekes naar hartenlust kunnen ravotten.

Dit seizoen zijn wij helemaal weg van de sportieve octopus, die met zijn zweetband een hilarisch accent toevoegt aan onze collectie! 🐙đŸ’Ș Daarnaast is er ook een print met leuke zeilboten. Met prints die een vleugje humor bevatten en designs die perfect passen bij de energieke levensstijl van kinderen, belooft hun zomercollectie een ware traktatie te zijn voor jouw kids. Dit seizoen maakten ze gebruik van een prachtig kleurenpalet met oa fuchsia en turquoise.

Dit seizoen zitten er ook weer een aantal schattige stuks bij voor de kleinste kadeekes. Jullie baby's zullen schitteren in deze coole outfits.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de nieuwste zomercollectie van Lötiekids 'A Wind Story' op onze website en geef je kids de kleding die ze verdienen.

Klik hier om de nieuwste collectie te bekijken.

Veel shopplezier! đŸ›ïžâœš

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.